Vlado Zlatoš

Vlado Zlatoš

 Vlado Zlatoš je manžel, rodič, športovec, tréner i expert na optimálnu výživu a funkčnú kondíciu v jednej osobe. Rozvíja mnohé dôležité projekty, ktorých poslaním je šíriť pozitívnu kultúru výživného pohybu a funkčného stravovania na Slovensku. A SKILL LAB patrí k projektom s najväčšou prioritou.

Vlado je autorom mnohých vlastných produktov a stovák bezplatných článkov na jeho blogu, ktorý patrí k jedným z najčítanejších i najvýživnejších na slovenskom internete. Jeho celoživotná filozofia sa točí okolo hesla: "Staň sa lepšou verziou samého seba". Verí, že lepší, zdravší a úspešnejší život náš čaká ak kvalitné informácie premeníme na znalosti a myšlienky na konanie.  

Prvé tréningy Parkour & Freerun Vlado začal realizovať od roku 2004 a patril aj medzi prvých atlétov, ktorí začali s týmto športom na Slovensku. So svojim teamom trénerov, ktorí boli kedysi jeho žiakmi, v SKILL LABe od roku 2004 do dnes (2016) odtrénovali spolu cez 4500 tréningov a používateľov bolo cez 45.000 ľudí (na všetkých tréningoch dokopy - samozrejme mnohí aj opakovane).

Z nasledovných linkov sa dozviete: 

  • Preferencia pohybových aktivít: kondičné zápasenie [1] [2], akrobacia (Parkour & Freerun), Hand-to-hand [3], [4], Workout a Crossfit [5], [6], iCore & Abs program [6], tréningové metódy na kontrolu únavy.
  • Úroveň fyzickej kondície:
    • funkčnosť a sila telesného jadra [7], [8], [9]
    • vytrvalosť v sile a rýchlosti [10], [11] [12]
    • špeciálna silová výkonnosť [13], [14], [15]
    • špeciálna výkonnosť v akrobacii  [16], [17], [18], [19], [20]

Viac informácii o Vladovi a jeho práci si môžete naštudovať z nasledovných linkov:

 

Profil

 

  • narodil sa v roku 1981
  • zakladateľom projektu SKILL LAB
  • funkčnému pohybu sa venuje od roku 2000
  • prvé skupinové tréningy Parkour & Freerun zaviedol od roku 2004
  • patril medzi prvých Parkour & Freerun atlétov na Slovensku
  • expert na optimálne stravovanie a funkčnú kondíciu

 

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.